Σεισμοσ Σητεια : Σεισμός με το... Καλημέρα στην / Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο .

Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Το επίκεντρο είναι νότια της ζάκρου 31 χιλιόμετρα από τη σητεία και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 8,2 χιλιόμετρα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ . Πανικό προκάλεσε στην ανατολική κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό .

Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην
Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην from flashnews.gr
Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Πανικό προκάλεσε στην ανατολική κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretalive, το μικρό εκκλησάκι δεν άντεξε τον ισχυρό σεισμό. Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές .

Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Το επίκεντρο είναι νότια της ζάκρου 31 χιλιόμετρα από τη σητεία και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 8,2 χιλιόμετρα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretalive, το μικρό εκκλησάκι δεν άντεξε τον ισχυρό σεισμό. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Πανικό προκάλεσε στην ανατολική κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretalive, το μικρό εκκλησάκι δεν άντεξε τον ισχυρό σεισμό. Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές .

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretalive, το μικρό εκκλησάκι δεν άντεξε τον ισχυρό σεισμό. Σεισμός με το... Καλημέρα στην
Σεισμός με το... Καλημέρα στην from www.cretedoc.org
Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretalive, το μικρό εκκλησάκι δεν άντεξε τον ισχυρό σεισμό. Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο .

Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Το επίκεντρο είναι νότια της ζάκρου 31 χιλιόμετρα από τη σητεία και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 8,2 χιλιόμετρα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretalive, το μικρό εκκλησάκι δεν άντεξε τον ισχυρό σεισμό.

Το επίκεντρο είναι νότια της ζάκρου 31 χιλιόμετρα από τη σητεία και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 8,2 χιλιόμετρα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες .

Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Σεισμός με το... Καλημέρα στην
Σεισμός με το... Καλημέρα στην from www.cretedoc.org
Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Το επίκεντρο είναι νότια της ζάκρου 31 χιλιόμετρα από τη σητεία και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 8,2 χιλιόμετρα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretalive, το μικρό εκκλησάκι δεν άντεξε τον ισχυρό σεισμό. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές .

Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Το επίκεντρο είναι νότια της ζάκρου 31 χιλιόμετρα από τη σητεία και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 8,2 χιλιόμετρα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ . Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Πανικό προκάλεσε στην ανατολική κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretalive, το μικρό εκκλησάκι δεν άντεξε τον ισχυρό σεισμό.

Σεισμοσ Σητεια : Σεισμός με το... Καλημέρα στην / Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο .. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Καμία σχέση μεταξύ των σεισμών σε ζάκρο . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του .